2016 er et helt særlig år for Arkil. Det er i år vi fejrer en helt speciel milepæl, nemlig 75 års jubilæum. I 75 år har vi været med til at opbygge infrastrukturen dels i Danmark og dels i Nordeuropa. Gennem de 75 år har vi udviklet os fra at være en asfaltkoncern til i dag at rumme en bred vifte af vigtige og markante entreprenørkompetencer. År efter år er virksomheden vokset i takt med, at antallet af opgaver er vokset og kompetencerne er blevet udvidet. Det betyder, at vi i maj kan fejre 75 år sammen med knap 2000 dygtige og engagerede medarbejdere fra hele Arkilkoncernen.  

Foruden en stor medarbejderfest i Haderslev markeres jubilæet med en række åbent hus arrangementer i Arkils mange afdelinger hen over sommeren og efteråret. Disse arrangementer vil blive annonceret løbende.

Historie

Er du interesseret i at få mere viden om Arkils alsidige og spændende erhvervshistorie, kan du her gennem ord og billeder blive lidt klogere på de 75 år, virksomheden har eksisteret.

Læs historien

Jubilæumsbog

I anledningen af jubilæet har vi fået lavet en jubilæumsbog om Arkil. Bogen er skrevet af forfatter Frank Lauridsen, som har gravet dybt i de gamle arkiver og haft mange spændende samtaler med tidligere og nuværende medarbejdere samt med familien Arkil.

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk