14. juli 2020

Råhus skal skabe rammer om nyt neurorehabiliteringshus i Glostrup

Et fem etagers projekt umiddelbart ved siden af Glostrup Hospital skyder stille og roligt i vejret. Her samarbejder flere af Arkils afdelinger, blandt andet anlæg og vores råhusafdeling, om at opføre ialt fem hovedbygninger.

”Råhusentreprisen i Glostrup-projektet består af i alt fem hovedbygninger, hvoraf der er to små bygninger, et varmtvandsbassin med gymnastiksal samt tre større bygninger på fem etager. Herunder skal vi lave en in-situ støbt betonkælder,” forklarer divisionsdirektør Erik Berg Madsen om hovedtrækkene i projektet.

”Byggeriet består primært af elementbyggeri og in-situstøbt beton, som skal bæres af søjler, bjælker og dæk afsluttende med tagdækelementer efterstøbt med profileringsbeton.”

Projektchef Ulrik Christiansen er tilfreds med projektets forløb indtil nu.

"Støbning af in-situ kælder er i fuld gang og i uge 34 starter vi op med elementmontage, så alt går rimeligt planmæssigt," siger han.

Hele projektet var udbudt i seks store entrepriser. Hoffman A/S vandt byggepladsentreprisen, Arkil A/S råhuset, Juul & Nielsen lukningsentreprisen, Jakon A/S apteringsentreprisen, Wicotec Kirkebjerg A/S installationsentreprisen og HedeDanmark vandt landskabsentreprisen.

Kontakt

Erik Berg Madsen 
Divisionsdirektør
 

FAKTA

Det nye Neurorehabiliteringshus i Glostrup samler højt specialiseret behandling og genoptræning af mennesker med skade på hjerne og rygmarv i Østdanmark. Byggeriet er på 25.000 kvm og indeholder 125 sengestuer, ambulatorier, træningsrum, multihal, træningsbassin, forskningsafsnit og avanceret rehabiliteringsteknologi.

 

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk