TV inspektion i Aalborg

Døjer du med stoppet afløb eller driller kloakken, så er vi klar til at rykke ud. Med base i Aalborg kører vi ud i hele Nordjylland. Vi udfører både sug og spul af kloakken, og vores bil er udstyret med det nyeste og den mest moderne teknologi inden for slamsugning og Tv-inspektion. 

Hvis du har spørgsmål til vores kloakarbejde, priser, eller til krav og fremtidsplaner for netop din ejendom, så står vi klar til at vejlede dig.

Facts

Project period
-
Client
-
Contract sum
-

TV inspektion i Aalborg

Professionel tv-inspektion er den bedst egnede metode, når der ønskes en kontrol og vurdering af ledningers tilstand.

Med drejbare, digitale farvekameraer kan vi inspicere kloakkerne i en 360 graders synsvinkel.

Vores spulebil er udstyret med kameraet, der kan filme i rør fra ø 40 mm og op til ø 300 mm. Med det nyeste søgeudstyr kan vi præcist lokalisere, hvor skaden er. Vi udarbejder efterfølgende en rapport og kommer med en løsning på reparation af skaden. Blandt de problemer, vi typisk finder, er:

Defekte rør og samlinger, rottehuller og andre brud, sætningsskader samt indtrængende rødder.

Kontakt os

Slamsugning i Aalborg

Står du, din grundejerforening eller din virksomhed og har brug for en slamsuger til at løse nødvendige arbejde, er vi klar. 

Vi udfører både sug og spul af kloakken, og vores bil, der er udstyret med det nyeste og den mest moderne teknologi inden for slamsugning, kan køre i tæt bebyggede områder og kan køre på mindre stier. Foruden den enkelte kloak udfører vi tømning, kloakservice og anlæg af septiktanke og bundfældningstanke. Er der behov for ny etablering af en bundfældningstank, tilbyder vi professionel rådgivning fra en kloakmand til valg af en optimal løsning til din kloak.

Vores bil udfører slamsugning af følgende: 

  • Septiktanke
  • Sandfangsbrønde
  • Samletanke
  • Fedtudskillere

 

Spuling af kloak i Aalborg

Oplever du pludselig, at kloakken stopper, eller at din håndvask ikke leder vandet ud?
Og kan du ikke selv rense den? 

Så er vi kun et opkald væk, så dit afløb hurtigt kan komme til at fungere optimalt igen.
 
På samme vis kan vi rense kloakken, så affaldet igen får frit løb. Vi har kompetencerne til hurtigt at lokalisere problemet og finde ud af, om der er tale om et brud på et rør, eller om kloakken blot skal spules godt igennem.

Kerneydelser: 

  • Vi spuler og renser alle former for kloakker, herunder tilstoppede køkkenafløb, der er stoppet af fedt.
  • Vi klarer stoppede faldstammer og kloakledninger.
  • Vi skærer også rødder af dine kloakker. Fedtrester og urinsten klarer vi med specialudstyr.

 

Rottespærre

Har du haft ubudne gæster i kloakken eller udenfor kloakken og inde i huset har vi løsningen - nemlig en rottespærre. Rotter er en af de største udfordringer i kloaksystemet. De gnaver sig ind i kloaksystemet, og hvis de kommer ind i dit hjem, skaber de ravage, og spreder bakterier og sygdom.

En sikker måde at holde rotterne væk på er med rotte-sikre rør i rustfrit stål. I rørsystemer af plast eller beton kan rotter gnave sig igennem, hvilket kan blive en kostbar affære, når der skal graves og genetableres rørsystem. 

Vi leverer og monterer kun produkter fra Nordisk Innovation. De er lavet i rustfrit stål, som rotten ikke kan gnave sig igennem. Spærren består af to spjæld, som holder rotten ude, og som samtidig kan lede spildevand ud. 

 

Contact Arkil

Find department or contact person

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk