Elever

Arkil vægter uddannelse meget højt. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er veluddannede, da det sikrer høj kvalitet i opgaveløsningen.

Ud over den generelle medarbejderudvikling, tilbyder Arkil elev-uddannelser indenfor følgende områder: 

  • Brolægger 
  • Anlægsstruktør
  • Bygningsstruktør
  • Vej-asfaltør
  • Maskinføreruddannelse
  • Kontorelev, administration

Hvis du er interesseret i en uddannelse hos Arkil, skal du søge elektronisk. Du kan altid få flere nyttige informationer ved vores HR-koordinator Tina Schougaard Nielsen +45 73 22 50 50. 

Søg elevplads

 

 

Brolægger

Hos Arkil bygger vi fremtiden og designer fremtidens infrastruktur. Vi er med til at forme fremtidens veje og broer og skabe fundamenterne. Det har 10.000 af mennesker i Danmark hver dag gavn af.

Som brolæggerelev hos Arkil kan du komme med på holdet, og være med til at sætte dit fingeraftryk alle de steder, hvor mennesker færdes og lever.

Læs mere

 

 

Anlægsstruktør

I Arkil laver vi blandt andet fremtidens store motorvejsprojekter. Som anlægsstruktør kan du gennem dit arbejde være med til at binde Danmark bedre sammen, og sørge for at bygge fundamenterne til generationerne efter os. Vil du være med til at sikre et renere miljø og være med til, at millioner fremover kan færdes i en velfungerende infrastruktur?

Bliv klogere på hvordan det er at være anlægsstruktør i Arkil.

Læs mere

 

 

 

 

 

 

Bygningsstruktør

Vil du være med til at forme fremtidens store betonprojekter? Og være med til at forme de broer, der skal holde i flere generationer og sikre, at trafikken glider, som den skal?

Som bygningsstruktørelev hos Arkil kan DU komme med på det hold, der er med til at sikre det fundament, Danmark bygger på.

Læs mere

 

 

 

 

Vej-asfaltør

Som vej-asfaltørelev i Arkil kommer du til at arbejde med at lægge finish på veje, broer, stier og pladser - til stor glæde og gavn for alle, der færdes i trafikken.

Hvis store maskiner, udendørs arbejde og praktiske opgaver er noget for dig, så er vej-asfaltør måske noget for dig.

Læs mere

Maskinføreruddannelse

Som maskinførerelev er du med til at forme fremtidens fundament. På maskinføreruddannelsen lærer du om sikkerhed på byggepladser, nivellering, og ikke mindst anvendelse af den nyeste teknologi og kvalitetssikring af arbejdet.

Læs mere

 

 

 

 

 

 

 

Kontorelev (administration)

Som kontorelev hos Arkil lærer du om Arkils administrative funktioner, sagsbehandling, økonomi og regnskab. Du lærer at formulere dig og at have god kundekontakt både med kollegaer og samarbejdspartnere. Herudover får du kendskab til en række forskellige IT-programmer.

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk