Karriere

Vores karriereforløb består af flere veje, hvor du selv er med til at vælge, hvilken vej, der passer til dig og dine ambitioner.

 

Hvad enten du har lyst og potentiale til at blive leder, er projektorienteret eller bestrider en specialistfunktion i Arkil, er det vores mål at understøtte din udvikling, så du hele tiden har mulighed for at dygtiggøre dig, til gavn for både dit arbejdsliv og for virksomheden.

Onboarding

Som nyansat er det vigtigt, du hurtigt får indblik i Arkils historie, kultur, værdier og forretningsgange. Vi har derfor opbygget et uddannelsesprogram, så vi sikrer os, at du bliver klædt bedst muligt på til at varetage din funktion og dit arbejde.

Projektvejen

Projektvejen er til dig, der vil udvikle dig til at lede såvel mindre som større og komplekse projekter.

Der er stor forskel på projekterne i Arkil, men fælles for dem er, at de kræver særligt overblik, stor viden og en evne til at formidle og lede andre.

Mød Rasmus, der er gået projektvejen i Arkil
Hos Arkil får du ansvar og udfordringer. Hør Rasmus fortælle om sin hverdag.

 

Ledelsesvejen

Ledelsesvejen er til dig, der vil øge fokus på at lede og udvikle mennesker, teams eller større projektgrupper i Arkil. I takt med, at projekterne bliver mere og mere komplekse, er det vigtigt, at vores ledere er klædt godt på til at lede både projekter og mennesker.

 

Specialistvejen

Arbejder du i en specialistfunktion eller har en nøgleposition, og vil du gerne udvikle dig endnu mere inden for dit område, ønsker Arkil at støtte din udvkling, så du har mulighed for at dygtiggøre dig til gavn for dit fagområde og dit daglige arbejde i virksomheden.

Mød Michael, der er projektleder Arkil
Michael arbejder i designfunktionen med bl.a. 3D projektering hos Arkil – du kan møde ham her.

 

 

 

Karrierevejen

Karrierevejen er tilrettelagt for dig, der skal udvikles fra at udføre én funktion til at udføre en anden funktion i virksomheden.

En udviklingsplan er individuel og vil tage udgangspunkt i dine daglige udfordringer og de mål, vi sammen ønsker at udvikle dig henimod.

Mød Jannik, der er gået ledelsesvejen i Arkil
Hør om Janniks vej fra ung entrepriseleder til afdelingschef i Arkil.

 

 

 

Studievejen

Studievejen er til dig, der ønsker at søge en praktik- eller elevplads.

Hos Arkil stiller vi os gerne til rådighed med vejledning og sparring.


Studerende

Er du studerende og søger en praktikplads, er du velkommen til at søge praktikplads hos os.

Ingeniørstuderende

Elev

Søger du en elevplads, er du velkommen til at besøge vores elevunivers, hvor du kan læse mere om de uddannelser, vi tilbyder som anlægsstruktør, bygningsstruktør og brolægger.

Herudover tilbyder vi også elevpladser som kontorelev, vej-asfaltør og maskinfører.

Elev

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk