Job og karriere

Medarbejdere med de rette kompetencer, på rette sted til rette tid, er vores vigtigste aktiv, og vi ønsker altid at tiltrække de dygtigste medarbejdere, så virksomheden hele tiden udvikler sig. Vi investerer mange ressourcer i at rekruttere, udvikle og videreuddanne vores medarbejdere, så de hele tiden er rustet til de udfordringer, der er i entreprenørbranchen og i det job, de varetager.

Vi har samlet relevant information, så du – som jobsøgende eller studerende – kan få et endnu bedre indtryk af Arkil som arbejdsplads og de udviklingsmuligheder, der er hos os.

Du finder også information om, hvordan du søger job hos os. Du kan søge blandt vores aktuelle, ledige stillinger, ligesom du har mulighed for at søge uopfordret.

De enkelte medarbejdere arbejder meget selvstændigt indenfor deres ansvarsområder, og der bliver derfor stillet store krav til selvstændighed, samarbejde, initiativ og nøjagtighed.

Se ledige stillinger

Følg en vej i Arkil

Vi har flere forskellige veje, som vi kan guide dig hen ad. Du kan f.eks. tage projektvejen og udvikle dig til at lede mindre som større, komplekse projekter. Eller måske er du en specialist, som kan se dig selv gå specialistvejen, hvor du arbejer i en specialistfunktion og udvikler dig inden for dit område.

  • Projektvejen
  • Ledelsesvejen
  • Specialistvejen
  • Karrierevejen
  • Studievejen

 

Læs mere

Vil du med på holdet?

Kan du styre byggeriet af motorveje, broer og jernbaner - sikre, at arbejdet bliver færdigt til aftalt tid, kvalitet og pris?

Arkil udfører infrastrukturprojekter i totalentreprise. Vi styrker derfor løbende vores projektorganisation med erfarne projektchefer og projekteringsledere, der kan styre projekterne sikkert i mål gennem tilbuds-, projekterings- og produktionsfasen. 

Se ledige stillinger

Søg uopfordret hos Arkil

Send os gerne din uopfordrede ansøgning via vores onlinesystem. Alle vore afdelingschefer samt formænd på vore byggepladser har mulighed for at søge efter nye kolleger iblandt de uopfordrede ansøgninger, vi modtager.

Søger du job på en af vore pladser som fx håndmand eller maskinfører?

Uopfordret timelønnet

 

Søger du job indenfor ledelse, økonomi og administration? 

Uopfordret funktionær

 

Elev i Arkil

Søger du en praktikplads som brolægger, anlægsstruktør eller bygningsstruktør, er du velkommen til at besøge vores elevunivers, hvor du kan læse mere om de faglige uddannelser, vi tilbyder.

www.arkil-elev.dk

Besøg vore elever på Facebooksiden. Her kan du blive lidt klogere på, hvordan det er at være elev hos Arkil, når vores elever fortæller om deres hverdag og uploader billeder fra deres arbejdsplads.

www.facebook.com/arkilelever

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk