Arkil asfalt garanterer for kvaliteten

Arkil udfører alle former for asfaltbelægninger og vedligeholdelsesarbejder på motorveje, landeveje, kommuneveje, lufthavne, parkeringspladser, industriarealer, både herhjemme og i udlandet. Arkil sælger herudover asfalt direkte fra vores i alt 11 asfaltfabrikker, hvoraf de fire ligger i Danmark, fem i Tyskland og to i Irland.

I Skrydstrup ved Haderslev, Hasselager ved Aarhus og i Næstved ligger Arkil koncernens asfaltlaboratorier. Her arbejder asfaltdivisionens teknikere konstant på at forbedre eksisterende asfaltprodukter og udvikle nye typer af asfalt og belægninger. Arkil står også for at udføre kontrol af den producerede og udlagte asfalt.

Vi overholder gældende miljølovgivning og er ISO certficeret. Vi har både anlæg, bro og beton, asfalt og vejservice som en del af vores forretningsområde, og kan derfor udføre totalentrepriser bredt, da vi kan trække på egne afdelinger og medarbejdere. 

Vi udvikler og genbruger asfalten

Alle vores asfaltfabrikker kan producere både asfaltbærelag og asfaltslidlag med asfaltgenbrugsmateriale. Vi er desuden specialister i en række specialbelægninger, som eksempelvis overfladebelægninger, bro- og parkeringsdækbelægninger, den slidstærke belægning Densiphalt samt BSM-teknologien som giver nyt liv til nedslidte veje med 100 % genbrug af asfalten og mindst 90 % reduktion af CO2 udledning.

Vi har asfaltknusere og sorteringsanlæg til behandling af materialerne, og vi sorterer genbrugsasfalten efter type for at sikre korrekt anvendelse.

 

Kontakt

Vi har asfaltværker i Skrydstrup, Aarhus, Skive og Næstved, som du kan kontakte for flere informationer.

Gå til kontaktside

Arkil udfører

Læs mere om ydeevnedeklarationer

Asfalt

Bitumen Stabiliseret Materiale (BSM)

Er du ressourcebevidst og går du ind for mindre CO2 og mere genbrug?

Med BSM-teknologien giver vi nyt liv til nedslidte veje med 100 % genbrug af asfalten, mindst 90 % reduktion af CO2 udledning og hurtigere ibrugtagning for bilisterne. 

Læs mere

Asfalt

Flyvestation Skrydstrup

Læs hele casen

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk