Arkil asfalt garanterer for kvaliteten

Arkil udfører alle former for asfaltbelægninger og vedligeholdelsesarbejder på motorveje, landeveje, kommuneveje, lufthavne, parkeringspladser, industriarealer, både herhjemme og i udlandet. Arkil sælger herudover asfalt direkte fra vores i alt 11 asfaltfabrikker, hvoraf de fire ligger i Danmark, fem i Tyskland og to i Irland.

I Skrydstrup ved Haderslev, Hasselager ved Aarhus og i Næstved ligger Arkil koncernens asfaltlaboratorier. Her arbejder asfaltdivisionens teknikere konstant på at forbedre eksisterende asfaltprodukter og udvikle nye typer af asfalt og belægninger. Arkil står også for at udføre kontrol af den producerede og udlagte asfalt.

Vi overholder gældende miljølovgivning og er ISO certficeret. Vi har både anlæg, bro og beton, asfalt og vejservice som en del af vores forretningsområde, og kan derfor udføre totalentrepriser bredt, da vi kan trække på egne afdelinger og medarbejdere. 

Vi udvikler og genbruger asfalten

Alle vores asfaltfabrikker kan producere både asfaltbærelag og asfaltslidlag med asfaltgenbrugsmateriale. Vi er desuden specialister i en række specialbelægninger, som eksempelvis overfladebelægninger, bro- og parkeringsdækbelægninger samt den slidstærke belægning Densiphalt.

Vi har asfaltknusere og sorteringsanlæg til behandling af materialerne, og vi sorterer genbrugsasfalten efter type for at sikre korrekt anvendelse.

 

Kontakt

Vi har asfaltværker i Skrydstrup, Aarhus, Skive og Næstved, som du kan kontakte for flere informationer.

Gå til kontaktside

Facts

Arkil Asfalt løser følgende opgaver:

Læs mere om ydeevnedeklarationer

Asfalt

Motorvejen Herning-Holstebro

Arkil udfører en etape af den kommende Herning-Holstebro motorvej mellem Tvis og Aulum for Vejdirektoratet.

 

 

Læs hele casen

Projektperiode
2015-2018
Bygherre
Vejdirektoratet
Kontraktsum
308 mio. kroner

Asfalt

Motorvejen Bording-Funder

Læs hele casen

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk