Kloakservice i Aalborg

Som din lokale partner i Aalborg og omegn kører vi ud både i forbindelse med akutte kloakproblemer eller i forbindelse med kloakservice og slamsugning. 

Hos os får du én og samme leverandør indenfor både kloakservice, slamsugning, spuling og TV-inspektion. Vi udfører kloakrenovering blandt andet med strømpeforring samt etablerer rottespærre. Som totalleverandør har vi folkene, maskinerne og kapaciteten til at løfte specialistopgaver for både offentlige og private kunder samt erhverv og boligselskaber. 

TV inspektion

Professionel tv-inspektion er den bedst egnede metode, når der ønskes en kontrol og vurdering af ledningers tilstand. Med drejbare, digitale farvekameraer kan vi inspicere kloakkerne i en 360 graders synsvinkel. Vores spulebil er udstyret med kameraet, der kan filme i rør fra ø 40 mm og op til ø 300 mm. 

Slamsugning 

Så står du, din grundejerforening eller din virksomhed og har brug for en slamsuger til at løse nødvendige arbejde, er vi klar. 

Døjer du med stoppet afløb eller driller kloakken, så er vi klar til at rykke ud. Med base i Aalborg kører vi ud i hele Nordjylland. Vi udfører både sug og spul af kloakken, og vores bil, der er udstyret med det nyeste og den mest moderne teknologi inden for slamsugning, kan køre i tæt bebyggede områder og kan køre på mindre stier. 

Spuling af kloak i Aalborg 

Oplever du pludselig, at kloakken stopper, eller at din håndvask ikke leder vandet ud? Og kan du ikke selv rense den? 

På samme vis kan vi rense kloakken, så affaldet igen får frit løb. Vi har kompetencerne til hurtigt at lokalisere problemet og finde ud af, om der er tale om et brud på et rør, eller om kloakken blot skal spules godt igennem.

Rottespærre

Har du haft ubudne gæster i kloakken eller udenfor kloakken og inde i huset har vi løsningen - nemlig en rottespærre. Rotter er en af de største udfordringer i kloaksystemet. De gnaver sig ind i kloaksystemet, og hvis de kommer ind i dit hjem, skaber de ravage, og spreder bakterier og sygdom.

 

 

 

Kontakt

Michael Nørgård Nielsen
Formand
micnn@arkil.dk
Tlf. +45 20 75 49 92

Vagttelefon 70 25 99 25 svarer hele døgnet

Gå til kontaktside

Ydelser

  • TV inspektion 
  • Slamsugning
  • Spuling af kloak 
  • Rottespærre

Hvis du har spørgsmål til vores kloakarbejde, priser, eller til krav og fremtidsplaner for netop din ejendom, så står vi klar til at vejlede dig. 

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk