Arkils ristehus forbedrer FORS' fjordsituation.

Arkil har leveret et nyt ristehus til Forsyningselskabet FORS, som reducerer risikoen for overløb til Roskilde Fjord. Det moderne ristehus filtrerer op til 6 mio. liter spildevand pr. time på byens rensningsanlæg. Arkil var hovedentreprenør for bygning, bygværker og tilslutning i projektet, som startede i begyndelsen af 2021 og blev officielt indviet den 22. august.
 

Henrik Correll, produktionsdirektør i FORS, udtrykte stor tilfredshed med samarbejdet og resultatet, der er en af FORS' største investeringer. Han fremhævede det vellykkede samarbejde som den største bedrift.

Facts

Projektperiode
Januar 2021 - sommeren 2023
Bygherre
FORS
Kontraktsum

Bygningen af Ristehuset i Fokus

Arkil trak på forskellige kompetencer under opførelsen af ristehuset, herunder funderings-, anlægs- og betonarbejde udført af deres egne afdelinger. Betonarbejdet inkluderede in-situ støbninger af ristehusets kar. For både beton- og anlægsafdelingerne, der opgraderede tilløb og afløb til ristehuset, var håndtering af spildevand afgørende i hele byggeprocessen.

Nøglen til Succes i Samarbejdet mellem Arkil og FORS

Klar og tydelig kommunikation med bygherres organisation var afgørende. Palle Laurits Hansen, formand i Arkil Bro & Beton, fremhævede nødvendigheden af præcis kommunikation. Projektleder Allan Raniszewski roste det gode samarbejde, især under omkoblingen, hvor Arkil kommunikerede direkte med FORS' driftspersonale.

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk