23. november 2021

Arkil tildelt vejservice-kontrakt i Tønder

Tillid og godt samarbejde er nøgleord, når Arkil de kommende fire år fortsætter driften af veje og grønne områder for Tønder Kommune.
 

Arkil Vejservice i Tønder

Det bliver entreprenørvirksomheden Arkil, der fortsat kommer til at tage sig kærligt af en række praktiske opgaver i Tønder Kommune i perioden fra april 2022 og fire år frem. Det står klart, efter at driften af kommunens veje og grønne områder nu har været i udbud for anden gang.

Arkil har været en del af gadebilledet i kommunen siden 2016, og både for de ansatte i Arkil samt for borgere og forvaltning i Tønder Kommune bliver der i store træk tale om en videreførelse af de kendte rutiner.

”Vi er glade for, at Arkil har afleveret et tilbud, der lever op til alle betingelser,” siger Christian Kjær-Andersen, afdelingsleder i Tønder Kommune, og tilføjer, at samarbejdet med Arkil har været godt.

”Vi har løbende en rigtig god dialog om de opgaver, som Arkil udfører, og vi oplever en stor vilje til at strække sig et ekstra stykke, når forholdene kræver det,” siger han.

Opgaverne i udbuddet spænder bredt i kommunen, der målt på areal er blandt Danmarks største. Det gælder fx vintertjenesten og det løbende opsyn med hele vejnettet i kommunen, hvor Arkil blandt andet fjerner grene, tømmer brønde, skifter kantpæle og skilte samt sørger for kantgrus. Andre opgaver er vedligehold af vandløb og græsslåning på alt fra parker til de mange boldbaner fordelt over kommunen. Dertil kommer bekæmpelse af ukrudt og mere ekstraordinære opgaver som fx afspærring og terrorsikring i forbindelse med Tønder Festival og andre store begivenheder.

Det nye udbud byder desuden på en række justeringer. Blandt andet betyder skærpede krav, at Arkil kommer til at bruge flere ressourcer på at vedligeholde kommunens grusveje.

I Arkil er Rikke Mechlenborg Feddersen Nørulf Zwanikken, afdelingschef i Vejservice Tønder, glad for at kunne fortsætte det gode samarbejde med Tønder Kommune.

”Vi har lagt os i selen for at skabe en organisation, der både skaber værdi for Tønder Kommune, som er rentabel i sig selv, og som prioriterer et godt arbejdsklima og et godt samspil med borgerne i kommunen,” siger hun og fortsætter:

”Derfor er jeg taknemmelig over den tillid, som Tønder Kommune nu viser os, og jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde.”

Arkil har udført drift og vedligeholdelse af veje og grønne områder, vandløb, skoler og idrætsanlæg for Tønder Kommune siden 2016. Det første udbud løb i fire år, hvorefter muligheden for at forlænge kontrakten med yderligere et år er blevet benyttet to gange. Også denne gang er der knyttet en option på to gange ét år til kontrakten.

Arkil Vejservice i Tønder renholder stier og grønne områderBlandt de mange opgaver, som Arkil løser for Tønder Kommune, er renhold af stier og grønne områder som her, hvor løvfaldet giver arbejde.

KONTAKT

Spørgsmål vedr. denne pressemeddelelse kan rettes til:

Rikke Mechlenborg Feddersen Nørulf Zwanikken
Afdelingschef, Arkil Vejservice Tønder
Tlf: 4040 2245
rmn@arkil.dk


Johannes Hartkopf-Mikkelsen
Kommunikationskonsulent, Arkil
Tlf: 7322 5026
jhmik@arkil.dk 

 

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk