Flyvestation Skrydstrup

I Skrydstrup har Arkil udført et temmeligt omfattende projekt for Flyvestation Skrydstrup. Flyvestationen trængte til ny asfalt, og det skulle laves uden at det forstyrrede den daglige drift på flyvestationen.

Facts

Projektperiode
2019
Bygherre
Flyvestation Skrydstrup
Kontraktsum
N/A

En særlig asfalt-opgave

Opgaven var ganske særlig af flere årsager. Dels fordi man ved en sådan opgave naturligvis må gennem en omfattende proces for at få sikkerhedsgodkendt samtlige asfaltarbejdere og køretøjer. Og så har Arkil desuden en helt særlig historie omkring flyvepladsen, som nærmest kan siges at være startskuddet til dét Arkil, vi kender i dag.

I projektet var der 65 lastvogne i brug og med hele 7 udlæggere på én gang, som fik lagt 1.800 x 45 meter asfalt ud på rekordtid.

Samarbejde på tværs af landet

Mens en del af asfalten meget belejligt kunne hentes på Arkils egen asfaltfabrik i Skrydstrup, blev der også kørt 1.200 ton ind fra vores asfaltværk i Skive og 2.400 ton fra vores asfaltværk i Hasselager. Her sikrede man sig, at stenene i asfalten alle kom fra samme stenbrud i Norge, så asfalten var så ensartet som overhovedet muligt.

Se video til venstre om projektet på Flyvestation Skrydstrup.

 

 

 

 

 

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk