Tønder Kommune

Arkil skal frem til 2026 sørge for drift og vedligehold af veje, grønne områder og stå for vintertjenesten i hele Tønder Kommune.

 

Facts

Projektperiode
2016 - 2026
Driftsherre
Tønder Kommune
Kontraktsum
36,5 mio. kroner pr. år

Drift af grønne områder

Tønder Kommune besluttede i 2015 at sende kommunens Park og Vejdrift i udbud.

Efter en større budrunde vandt Arkil opgaven. Siden 2016 har vi blandt andet vedligeholdt veje, grønne områder og vandløb og stået for vintertjenesten i hele kommunen.

Kontrakten består, foruden renhold af parker, idrætsanlæg og grønne områder, også af pleje af vådområder og vandløb, vintertjeneste samt asfalt- og belægningsopgaver.

Den oprindelige kontrakt blev forlænget et år ad to omgange, inden den atter kom i udbud i efteråret 2021. Her blev Arkil tildelt en ny kontrakt på fire år med mulighed for yderligere to års forlængelse.

Vi klarer vejtilsyn og tjekker skilte

Med i kontrakten er også tjek af brønde, vejrabatter og afvanding, døgnvagt, gartneropgaver, vejtilsyn samt eftersyn og vedligehold af skilte, autoværn og udstyr.

Dertil kommer bekæmpelse af ukrudt og mere ekstraordinære opgaver som for eksempel afspærring og terrorsikring i forbindelse med Tønder Festival og andre store begivenheder.

Det seneste udbud byder desuden på en række justeringer. Blandt andet betyder skærpede krav, at Arkil kommer til at bruge flere ressourcer på at vedligeholde kommunens grusveje.

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk