Arkil i udlandet

Arkil udfører også aktiviteter uden for landets grænser og har gennem datterselskaber en lang og solid erfaring med at operere i udlandet.

Allerede i starten af 1950'erne etablerede Arkil sig første gang udenlands, da virksomhedens grundlægger, Ove Arkil, så store muligheder i Tyskland og behovet for at få reetableret landets infrastruktur.

I dag har Arkil datterselskaber i både Tyskland, Irland og Sverige, og koncernen udfører ligeledes projektopgaver i en lang række lande både i og udenfor Europa.

Tyskland

Siden 1950'erne har Arkil haft stor succes med både anlægs- og asfaltarbejde især i Nordtyskland. I dag ejer Arkil en række asfaltværker i produktionsfællesskaber og har flere anlægsafdelinger. Arkil udfører desuden kloakrenovering gennem strømpeforing i datterselskabet Arkil Inpipe GmbH.

Irland

Arkils irske datterselskab Arkil Ltd. blev etableret i 1990'erne. I dag ejer og driver Arkil flere stenbrud i Irland og råder også over flere asfaltværker. 

Sverige

I 1999 overtog Arkil selskabet Inpipe Sweden AB og fabrikken i Vilhelmina i Nordsverige. Den svenske fabrik udfører kloakrenovering via såkaldt strømpeforing af glasfiber og polyester, som især er praktisk i storbyer, hvor det ofte er besværligt eller vanskeligt at opgrave gamle, udtjente kloakrør. I Danmark repræsenteres Inpipe af firmaet Inpipe Danmark A/S www.inpipedanmark.dk.

 

Tyskland

Besøg vores datterselskaber i Tyskland 

Irland

Arkils irske datterselskab Arkil Ltd. 

Sverige

Arkils datterselskab Inpipe Sweden AB og fabrikken i Vilhelmina i Nordsverige. 

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk